Klik op de namen om de foto's van modellen te bekijken!

Naam/Leeftijd:
Arjen van Broekhoven, 36 jaar.

Woonplaats/Land:
Goirle, Nederland.

Waar gaat je interesse naar uit?
Ik doe al 26 jaar aan modelbouw. Mijn interesse gaat uit naar modellen uit de 2e wereldoorlog. Ook is het gieten van resin producten een hobby van mij. Ik heb ook een eigen modelbouwlijn opgezet onder de naam VBM en ik sta met deze producten op verschillende beurzen. Met de verkoop bekostig ik mijn hobby op een leuke manier. Mijn producten staan op de website van onze modelbouw club de BMC ( Brabantse Modelbouw Club ) zie: ajcvanbroekhoven Het liefste bouw ik modellen schaal 1:35 ( het meeste van Duitse voertuigen ) en figuren van schaal 1:16.

Wat bouw je het liefst?
Het begon met soldaten op schaal 1:72, hiermee maakte ik hele diorama's . Daarna kwam schaal 1:35 in mijn leven, ook hiermee heb ik hele diorama's gemaakt en menig uur op zolder doorgebracht . Het liefst bouw ik modellen schaal 1:35 ( het meeste van Duitse voertuigen ) en figuren van schaal 1:16.

Heb je wel eens een prijs gewonnen?
Ik heb verschillende prijzen gewonnen bij onze vereniging de TWENOT en op wedstrijden van de IPMS.

Welke modellen heb je gemaakt voor MBM?..
Er hebben verschillende 1:35 diorama's van mij in het blad gestaan, maar mijn mooiste is het diorama van de FAMO met trailer. in nummer jan /feb en maart /april in 2006

Welk artikel dat MBM van jouw werk heeft gepubliceerd is jouw favoriet?
Die Famo met trailer Nr. 7 (JAN/FEB 2006) en Nr.8 (MAART/APRIL 2006).

Wat zou je de lezers van MBM willen leren?
Om technieken die ik zelf gebruik (en heb ondervonden tijdens mijn ervaring bij het bouwen) toe te passen. Deze tips kunnen je meteen mooi op weg helpen en het scheelt veel 'zelf uitproberen' waardoor ergenis wordt voorkomen.

Blue Peter 2014