NR.101 (MEI-JUNI-JULI) VERZENDINFO:
Het nieuwe nummer 101
is op 21 Mei naar de
abonnees in BE/NL/DE
verzonden.


Laatst verschenen nummers:
NUMMERS BEKIJKEN KAN HIER!

Ben je enthousiast geworden over het magazine door alle informatie en afbeeldingen die wij hier hebben laten zien op onze website, maar wil je graag nog een totaal indruk van het magazine? Dat kan!

Klik op één van onderstaande covers waardoor je, door een van de onderstaande en recente nummers kan bladeren.
Open de link en kijk mee door een 68-pagina's magazine en verbaas je over de diversiteit van onderwerpen, de modellen, de wijze van bouwen, de schilder- verouder- en nog veel meer verwante tips.


Modelbouwmagazine Modelbouwmagazine Modelbouwmagazine


Modelbouwmagazine Modelbouwmagazine


ONZE BOUWERS
Vanaf 2015 heeft ModelbouwMagazine een bestand opgebouwd van nationale en internationale modelbouwers die je graag willen laten zien hoe je het beste je modellen kunt maken, en iedereen op zijn eigen niveau.

Het zijn vaak hun tips die zij vermelden bij de foto's of in de artikeltekst die je kunnen helpen om nog meer plezier uit je hobby te halen door met een voldaan gevoel naar je afgewerkte model te kijken.

DIVERSITEIT
Modelbouwmagazine is er voor alle bouwers en daarom brengen wij een diversiteit van onderwerpen/modellen, zodat er in een jaargang iedereen meerdere keren zijn favoriete onderwerp zal zien langskomen. Besef wel dat je ook van andere artikelen kunt leren en toepassen op je eigen onderwerp/model omdat bepaalde technieken uitwisselbaar zijn!

Wij zien je aanmelding graag tegemoet en zie ook onze welkomsaktie met het gratis pakket als je abonnee word.
ZIE DE BUTTON: ABONNEE WORDEN